Bericht van de directeur

Bericht van de directeur

Frédéric Marmande, Voorzitter, SA PAC Vénus

“Geachte toekomstige klanten

Sinds de oprichting van het bedrijf biedt Aqua Telescopic haar klanten luxe overdekkingen van eersteklas kwaliteit, gemaakt van gehard veiligheidsglas.

Dit type glas biedt een ongeëvenaarde transparantie die in de loop der tijd niet vervaagt. De unieke designs hebben klanten uit Europa en de rest van de wereld aangetrokken en het bedrijf beschikt over een eigen R&D-afdeling met de modernste faciliteiten.

Het CE-gecertificeerde productieproces voldoet aan alle hoogste normen. Door voor een Aqua Telescopic overdekking te kiezen, kiest u voor een team van experts met meer dan dertig jaar ervaring, die u van begin tot eind ondersteunen.

Door de montage van onze overdekkingen kunt u uw zwembad vaker gebruiken omdat het water altijd warm en schoon blijft. Met een maximum aan veiligheid en een minimum aan onderhoud kunnen u en uw gezin volop genieten van de geneugten van het baden en zwemmen met een overdekt zwembad.

Hoe groter en geavanceerder het design van uw overdekking is, hoe meer kennis er nodig is van een gespecialiseerd bedrijf. De overdekkingen van Vénus staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, die gegarandeerd vele jaren meegaan.

Met de steun van onze technische adviseurs hoeft u nu alleen nog maar uw overdekking aan te passen. Laat u inspireren door deze catalogus, die u een idee geeft van de diverse overdekkingen die wij kunnen ontwerpen.

Wees niet verlegen, duik in onze wereld

Frédéric Marmande

Voorzitter, SA PAC Vénus

Zie ook