Waarom een hoge overkapping plaatsen?

Wilt u uw zwembad omtoveren tot een luxe vrijetijdsruimte? Met een hoge overkapping kunt u genieten van ultiem comfort en het beste uit uw zwembad halen. Ontdek de voordelen van een hoge overkapping.

Het hele jaar door zwemmen

De “residentiële” hoge overkapping biedt bij uitstek veel ruimte met een maximale hoogte van 2 tot 3 meter. Door de royale afmetingen kunnen gebruikers zich vrij bewegen in het zwembad en een luxueuze leefruimte creëren.

Wanneer het zwembad wordt verwarmd, kan het worden beschouwd als een overdekt zwembad dat zelfs midden in de winter kan worden gebruikt! De uiterst veelzijdige telescopische modellen kunnen in de zomermaanden geheel of gedeeltelijk worden teruggetrokken.

Extra leefruimte

Of het nu gaat om vrijstaande of aan uw huis grenzend hoge overkapping, het creëert een extra woonruimte voor uw huis. De vrije ruimte rondom het zwembad kan naar wens worden gebruikt, bijvoorbeeld als ontspanningsruimte met meubilair, een wellnessruimte (spa, hammam) of een woon- en ontspanningsruimte voor het hele gezin.

Wanneer de overkapping aan een huis grenst, biedt het een directe toegang tot het zwembad en kan het als een natuurlijke uitbreiding van uw woonkamer fungeren.

Zwemmen bij regen of zonneschijn

Door het zwembad te beschutten, kunnen gebruikers zwemmen zonder zich zorgen te hoeven maken over uitzonderlijke weersomstandigheden. De overkapping fungeert als een veranda, waardoor de warmte binnenin de overkapping wordt opgevangen en de ideale zwemomstandigheden worden gecreëerd, tot laat in de avond.

Esthetische aantrekkingskracht en veelzijdigheid

Met zijn glazen wanden heeft de hoge Aqua Telescopic overkapping alle esthetische aantrekkingskracht van een veranda, waarbij het mogelijk is om het te openen en te sluiten op basis van het weer en het seizoen.