Waarom kiezen voor een Aqua Telescopic overkapping?

Sinds 1987 ontwerpt en produceert Aqua Telescopic volledig op maat gemaakte telescopische en vaste overkappingen. Als specialist in gehard veiligheidsglas gebruiken wij uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit en innovatieve productieprocessen. Uw overkapping is uniek en door te kiezen voor Aqua Telescopic, heeft u de garantie van expertise.

Ontspanning

Met een Aqua Telescopic overkapping kunt u meer uit uw zwembad halen en er langer en vaker gebruik van maken, ongeacht het weer. Door het broeikaseffect stijgt de temperatuur van het water met 6 tot 12°C (afhankelijk van het regionale klimaat en het type overkapping). Met een hoge overkapping kunt u uw zwembad het hele jaar door gebruiken. Het creëert ook een luxe leefruimte voor ontspanning en vrije tijd.

 

Onderhoud

Een Aqua Telescopic overkapping houdt uw zwembad schoon en beschermd tegen vervuiling en ander onzuiverheden. Hierdoor besteedt u veel minder tijd en geld aan het schoonmaken van uw zwembad. Uw zwembad wordt ook beschermd tegen zure regen die de pH-balans van het water beïnvloedt. Tot slot voorkomt een overkapping dat het zwembadwater bevriest, wat het beheer tijdens de wintermaanden vergemakkelijkt.

 

Veiligheid

Onze overkappingen voldoen aan de AFNOR NF P90-309 normen en zijn CE-gecertificeerd. Wij hebben ons onderzoek geïntensiveerd, met name op het gebied van bestendigheid. Onze producten bieden daarom een veel hogere wind-, sneeuw- en brandwerendheid dan de verplichte Franse norm vereist. We kunnen ook bepaalde normen voor sneeuw- en windbouw garanderen.

Transparantie

Een van de karakteristieke kenmerken van de Aqua Telescopic overkappingen is het gehard veiligheidsglas op de zijpanelen. Dit materiaal is volledig transparant en zorgt voor een schitterende lichtinval. Hierdoor is het zwembad van buitenaf volledig zichtbaar en is er van binnenuit een kristalhelder zicht op de omgeving. Dit glas is niet alleen een luxueus kenmerk, maar biedt ook een ongeëvenaarde duurzaamheid en garandeert een volledige transparantie die in de loop der tijd niet vervaagt.

Gepersonaliseerd

Of het nu gaat om de vorm, de afmetingen, het assortiment, de materialen, enz., elke Aqua Telescopic overkapping is uniek. Ons team van ontwerpbureaus, bestaande uit architecten en ingenieurs, creëert de perfecte overkapping voor de omgeving, hoe complex het design ook is. Zodra er een oplossing is gevonden voor de technische uitdagingen, laat Aqua Telescopic de klanten hun overkappingen volledig aanpassen met kleuren, deuropeningen, ramen, dakafwerking, enz.

Betrouwbaarheid

Onze productieprocessen worden regelmatig gecontroleerd in het kader van onze CE-certificering en garanderen dat alleen volledig betrouwbare structuren onze werkplaats verlaten. De traceerbaarheid van de gebruikte materialen en de controle in elke fase van de assemblage verlagen het risico van slechte kwaliteit aanzienlijk. Ongeacht waar het naartoe gaat, wordt elke overkapping grondig geïnspecteerd en zorgvuldig gecontroleerd en verpakt alvorens te worden verzonden. Daarom krijgen overkappingen voor privé-zwembaden dezelfde behandeling, zorg en aandacht als die voor openbare zwembaden.