Een Aqua Telescopic overkapping ontwerpen & installeren

De belofte van Aqua Telescopic

Alle medewerkers van Aqua Telescopic zijn er om u gedurende uw hele project te ondersteunen. Vanaf het eerste contact tot en met de montage van de overdekking zijn onze technische en commerciële teams er om u te helpen bij de keuze van het juiste product. Iedereen zet zijn expertise in om een overdekking van eersteklas kwaliteit te leveren die aan alle eisen voldoet en optimaal gebruik maakt van de af te dekken ruimte. De individuele ondersteuning die wij elke klant bieden, is wat Aqua Telescopic anders maakt.

1. Advies

Wij zijn vastberaden om uw perfecte overdekking te vinden en ons commercieel team staat klaar om bij u langs te komen om uw project met u te bespreken.

2. Lay-out plan

Een van onze experts zal dan de locatie komen opmeten, zodat onze ontwerpers uw overdekking kunnen modelleren.

3. Productie

Uw overdekking wordt dan gemaakt in onze werkplaats van 8000m² vlakbij Toulouse. Wij zullen u per e-mail op de hoogte houden van elke stap in het productieproces, zodat u de voortgang kunt volgen. Sinds de zomer van 2017 hebben we onze productiecapaciteit aanzienlijk verhoogd door te investeren in een tweede, ultramodern machinaal bewerkingscentrum.

4. Levering en montage

Afhankelijk van de indeling van de locatie wordt uw overdekking ofwel met een kraan geplaatst, ofwel met de hand of in vlakke verpakking geleverd, door onze eigen gespecialiseerde montageteams.

5. Service na verkoop en garanties

Onze overdekkingen worden geleverd met 10 jaar garantie tegen vergeling van de aluminiumstructuur en polycarbonaat, en 3 jaar garantie op uitrustingsstukken en slijtagegevoelige onderdelen.

Zie ook