Eerste klas materialen

We worden gedreven door innovatie

Sinds de oprichting van Aqua Telescopic zijn onderzoek en ontwikkeling sleutelgebieden van onze bedrijfsstrategie, omdat we er altijd naar streven om onze producten voor onze klanten te verbeteren.

Gehard veiligheidsglas, luxueus en duurzaam

De voordelen van het gebruik van gehard veiligheidsglas ten opzichte van kunststof :

  • Behoudt zijn vorm
  • Is weerbestendig
  • Minimaal risico op krassen
  • Minder condensvorming
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Kan steeds opnieuw volledig gerecycled worden

In een streven om technische excellentie, superieure kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijke materialen te combineren, hebben we gehard veiligheidsglas uitgekozen. Dit materiaal voldoet aan de regelgeving voor de bouw in gladde ruimtes (zwembaden, badkamers, enz.) en wordt steeds veelvuldiger gebruikt in openbare gebouwen.

Onze Aqua Telescopic aluminium profielen

De profielen van onze overdekkingen zijn door ons ontworpen. Wij garanderen een duurzaamheid die boven de vereiste normen voor overdekkingen uitkomt. Elk profiel gebruikt bij een Aqua Telescopic overdekking heeft een haalbaarheidstest uitgevoerd door een ingenieursbureau ondergaan, waarbij rekening is gehouden met verschillende specificaties zoals afmetingen, dikte, afwerking, mechanische eigenschappen, belasting, enz.

Omdat ons aluminium profielen gepoedercoat zijn, kan de kleur van uw overdekking gepersonaliseerd worden met elke kleur uit de RAL-kleurtabel. Dit poedercoatingproces is gecertificeerd met het Qualicoat en Qualimarine kwaliteitskeurmerk en is gegarandeerd bestand tegen de invloeden van maritieme en andere corrosieve milieus.

Zie ook

Onze garanties

Onze garanties

Aqua Telescopic overkappingen staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Technische specificaties

Technische specificaties

Aqua Telescopic overkappingen zijn gemaakt van materialen die geselecteerd zijn op basis van hun kwaliteit en betrouwbaarheid.
Octrooien

Octrooien

Aqua Telescopic heeft verschillende uitvindingen gedeponeerd welke de techniek van haar overkappingen verbeteren.
Onze octrooien

Onze octrooien

Innovatie, onderzoek en ontwikkeling zijn drie belangrijke en fundamentele aandachtsgebieden waar de klanten van Aqua Telescopic zeker van kunnen zijn.