Octrooien

Onze octrooien

Innovatie, onderzoek en ontwikkeling zijn drie belangrijke en fundamentele aandachtsgebieden waar de klanten van Venus zeker van kunnen zijn.

Montage van profielen

Aqua Telescopic heeft een montagesysteem ontworpen en gepatenteerd voor het verbinden van de profielen met behulp van beugels van aluminiumlegering.
Het gebruik van deze methode garandeert een hoge nauwkeurigheid tijdens de montage en voorkomt dat de structuur na verloop van tijd vervormt.

Zelfgeleidend systeem

Onze overkappingen worden geleid door afgedichte roestvrijstalen kogellagers die in elk segment zijn ingebouwd (platen met ingebouwde wielen).
Elk segment kan in een rechte lijn worden gerold zonder dat de geleiding via grondrails hoeft te gebeuren.

Openingen

Met deze unieke en ingenieuze vinding kunnen afzonderlijke segmenten eenvoudig en zonder gereedschap worden losgemaakt.
Hierdoor kunnen gebruikers centrale openingen in de structuur creëren.

Zie ook

Technische specificaties

Technische specificaties

Aqua Telescopic overkappingen zijn gemaakt van materialen die geselecteerd zijn op basis van hun kwaliteit en betrouwbaarheid.
Eerste klas materialen

Eerste klas materialen

Sinds de oprichting van Vénus zijn onderzoek en ontwikkeling sleutelgebieden van onze bedrijfsstrategie, omdat we er altijd naar streven om onze producten voor onze klanten te perfectioneren.
Onze octrooien

Onze octrooien

Innovatie, onderzoek en ontwikkeling zijn drie belangrijke en fundamentele aandachtsgebieden waar de klanten van Aqua Telescopic zeker van kunnen zijn.
Onze garanties

Onze garanties

Aqua Telescopic overkappingen staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.