Aqua Telescopic haar expertise

Aqua Telescopic haar expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van overkappingen is de expertise van Aqua Telescopic stevig verankerd. Of het nu gaat om particuliere of openbare zwembaden, de overkappingen van Aqua Telescopic hebben een internationale reputatie van excellentie. Daarom ontvangt Aqua Telescopic dagelijks bestellingen van klanten over de hele wereld, die afhankelijk van de plaatselijke weersomstandigheden zeer complex kunnen zijn.

Ons eigen designteam

Een Aqua Telescopic overkapping is uniek. Ons eigen designteam, bestaande uit architecten en ingenieurs, ontwerpt en modelleert elke overkapping, Wij geven deze plannen aan onze klanten en ondersteunen hen in alle fasen van het project.

Onze certificaten

Onze overkappingen voldoen aan de AFNOR NF P90-309 3 norm voor “Beschermende elementen voor ingraven, barrièrevrije, particuliere of collectieve zwembaden – Zwembadoverkappingen (lichtgewicht constructies en/of veranda’s)” die bekrachtigd is door het LNE (Nationaal Meteorologisch Instituut van Frankrijk).

Na berekeningen uitgevoerd door een onafhankelijk ingenieursbureau (CSTM) zijn de niveaus van wind-, sneeuw- en brandweerstand veel hoger dan de verplichte Franse norm.

Onze overkappingen zijn voorzien van de CE-markering (volgens EN 1090-1): een keurmerk dat de conformiteit aangeeft met de Europese norm voor metalen constructies (wind- en sneeuwbelasting volgens de Eurocode, traceerbaarheid van materialen, respect voor montagetechnieken, documentatie van de constructie, etc.).