Serie PRO Camping Les Balcons des Pyrénées

ZWEMBADOVERKAPPING OP CAMPING ‘LES BALCONS DES PYRÉNÉES’

Luchon is een echte bergstad en het is de eerste thermale plaats in de Pyreneeën, gelegen op 630 meter hoogte. Het ligt tussen de 13 beroemdste toppen van de bergketen en is een populaire vakantiebestemming die elk seizoen wandelaars, kuurtoeristen, skiërs, wildwatersportliefhebbers en mountainbikers trekt.

Camping Les Balcons des Pyrénées is onderdeel van de groep BTP Vacances. De camping beschikt over 104 accommodaties in Pyreneese stijl, gelegen in 5,7 hectare beschermd natuurgebied en die tot 435 gasten kan ontvangen.

Voor dit vakantieoord is het van het grootste belang dat de gasten in de winter in een overdekt verwarmd zwembad kunnen zwemmen dat in de zomer opengeschoven kan worden; een project met buitengewone afmetingen dat dankzij Vénus werkelijkheid geworden is!

Detail project
Ontvang onze catalogus U wilt een offerte U wordt teruggebeld

EEN OVERDEKT ZWEMBAD AAN DE VOET VAN DE PYRENEEËN

Op camping Les Balcons des Pyrénées kan het hele jaar door gezwommen worden dankzij de hoge geschakelde zwembadoverkapping van Vénus. De overkapping is uitgerust met een telescoopsysteem en kan binnen enkele minuten geopend en gesloten worden, zodat de gasten in de winter van een overdekt zwembad met verwarmd water kunnen profiteren en in de zomer met geopende overkapping kunnen zwemmen. Een echt voordeel voor dit vakantieoord met allerlei gasten: gezinnen, kuurtoeristen en gepensioneerden.

EEN TECHNISCH HOOGSTANDJE

Met haar techniek heeft alleen de firma Vénus een duurzaam en technisch haalbaar project kunnen opzetten”, aldus de directeur van de vestiging nadat hij de offerte-aanvraag ingediend had. Onze architecten en ingenieurs hebben inderdaad een bijzondere zwembadoverkapping ontworpen en vervaardigd! Laten we deze uitvoering eens van dichtbij bekijken, een echt technisch hoogstandje:

  • De afmetingen van het zwembad zijn uitzonderlijk: 27 meter lang en 13 meter breed
  • De zwembadoverkapping is in de bergen geplaatst waar de weersomstandigheden wisselend zijn
  • De structuur van 8 ton kan heel gemakkelijk handmatig geopend worden

ONGEËVENAARDE KWALITEIT

Vénus maakt voor de vervaardiging van haar zwembadoverkappingen al sinds 1987 gebruik van gehard veiligheidsglas. De panelen van deze hoge overkapping zijn van gehard glas met een dikte van 5 mm, die perfecte transparantie en duurzame kwaliteit bieden.
Door de keuze van de materialen en de vervaardigingsprocedés heeft Vénus in 2018 de EG-certificering behaald. Al onze structuren worden volgens de weerstandsnormen Eurocodes berekend; zodoende kunnen wij zwembadoverkappingen in de bergen en op alle locaties met wisselende weersomstandigheden installeren.

Bijzonderheden

Technische details van dit project

Klik op de details van de overkapping om de verschillende technische kenmerken te bekijken.

ZWEMBADOVERKAPPING OP CAMPING ‘LES BALCONS DES PYRÉNÉES’

Pans latéraux en verre trempé de sécurité

L'utilisation du verre trempé de sécurité garantit à nos abris de piscine une meilleure résistance, une meilleure visibilité sur l'environnement et un confort optimal.

Éléments jumelés

Les modules de l'abri de piscine sont jumelés deux par deux.

Uw project in 5 stappen
  1. Wij analyseren uw project en vinden voor u de oplossing die het best bij uw wensen aansluit.
  2. Onze experts meten vervolgens de locatie.
  3. Uw overkapping wordt vervolgens gemaakt in onze fabriek in St-Sulpice-sur-Lèze (31).
  4. Uw overkapping wordt geleverd en gemonteerd door onze installatieteams.
  5. Onze overkappingen worden geleverd met een structurele garantie van 10 jaar, met 3 jaar garantie op de onderdelen.