Serie OVERHEDEN Camping Des Grottes

Zwembadoverkapping op viersterrencamping Des Grottes

Camping Des Grottes is een viersterrencamping die ideaal gelegen is in het hartje van het regionale natuurgebied van de Pyreneeën in de Ariège, vlakbij de beroemde grot van Niaux. Een vakantieoord dat perfect is om outdoor sport te beoefenen en het bijzondere erfgoed te ontdekken!

De eigenaren van de camping wilden een hoge telescopische zwembadoverkapping laten installeren op één van de drie zwembaden in het zwempark, zodat de gasten het hele jaar door kunnen zwemmen.

Dit overdekte zwembad, dat uitgerust is met zwanenhalzen en massagestralen, is een ware ontspanningsruimte middenin de bergen. Wanneer het mooi weer wordt kan het zwembad dankzij de telescopische structuur, veranderd worden in een tweede buitenbad.

Detail project
Ontvang onze catalogus U wilt een offerte U wordt teruggebeld

EEN MODULEERBARE ZWEMRUIMTE

Op Camping Des Grottes kun je het hele jaar door in de bergen zwemmen dankzij de hoge zwembadoverkapping van Vénus. De overkapping is uitgerust met een telescoopsysteem en kan binnen enkele minuten geopend en gesloten worden. Zo kunnen de gasten van een overdekt zwembad met verwarmd water profiteren wanneer het buiten fris is en kan de overkapping opengeschoven worden wanneer het lekker weer is. Een echt pluspunt voor deze camping die er sinds de installatie van de zwembadoverkapping steeds meer reserveringen bij krijgt.

EEN PROJECT DAT OP MAAT GEMAAKT IS

Elk project is uniek en de architecten van ons ontwerpbureau hebben dat ook goed begrepen. Elke zwembadoverkapping wordt door hen tot in de kleinste details ontworpen en aangepast. Alles is op maat te maken: afmetingen, kleuren, openingen, schuifsysteem; een hoge zwembadoverkapping van Vénus past dus altijd op één van uw locaties.

EXPERTISE DIE IN EUROPA ERKEND IS

We werken ons onderzoek naar weerstand steeds verder uit en kunnen zodoende wind-, sneeuw- en vuurweerstand garanderen die hoger is dan hetgeen de Franse norm voorschrijft. Al onze zwembadoverkappingen zijn EG-gecertificeerd (volgens NEN-EN 1090:1) en voldoen aan de Europese norm inzake constructieve onderdelen van aluminium of staal. Ze kunnen in alle soorten omgeving geïnstalleerd worden: aan zee, in de bergen, etc.

 

Bijzonderheden

Technische details van het project

Klik op de details van de overkapping om de verschillende technische kenmerken te bekijken.

Zwembadoverkapping op viersterrencamping Des Grottes

ZIJVLAKKEN VAN GEHARD VEILIGHEIDSGLAS

Onze zwembadoverkappingen zijn door het gebruik van gehard veiligheidsglas sterker, beter zichtbaar in de omgeving en bijzonder comfortabel.

MEERDERE OPENINGEN MEERDERE TOEGANGSDEUREN

De overkapping is van meerdere openingen voorzien zodat gebruikers zich vlot kunnen verplaatsen.

Uw project in 5 stappen
  1. Wij analyseren uw project en vinden voor u de oplossing die het best bij uw wensen aansluit.
  2. Onze experts meten vervolgens de locatie.
  3. Uw overkapping wordt vervolgens gemaakt in onze fabriek in St-Sulpice-sur-Lèze (31).
  4. Uw overkapping wordt geleverd en gemonteerd door onze installatieteams.
  5. Onze overkappingen worden geleverd met een structurele garantie van 10 jaar, met 3 jaar garantie op de onderdelen.