Serie PRO Vijfsterrencamping Les Sablons

ZWEMBADOVERKAPPING OP CAMPING LES SABLONS

Les Sablons is een vijfsterrencamping die ideaal gelegen is aan zee, in Portiragnes (Frankrijk), vlakbij Béziers in de Languedoc. Deze camping bestaat al 50 jaar en is intussen tot een echt dorp uitgegroeid waar de gasten alle faciliteiten, winkels en activiteiten kunnen vinden.

De zwemruimte bestaat uit meerdere baden. De eigenaren van de camping wilden een hoge telescopische zwembadoverkapping laten installeren zodat de gasten het hele jaar door van het zwembad gebruik kunnen maken en om hen eveneens water- en sportactiviteiten te kunnen aanbieden zonder zich om het weer te hoeven bekommeren.

Detail project
Ontvang onze catalogus U wilt een offerte U wordt teruggebeld

EEN CAMPING MET TOEGEVOEGDE WAARDE

De eigenaren van de camping Les Sablons wilden hun gasten graag het hele jaar door van de zwemruimte gebruik laten maken en hebben daarom gekozen voor een hoge zwembadoverkapping van Vénus voor de overdekking van het grootste bad. De overkapping is uitgerust met een telescoopsysteem waardoor het binnen enkele minuten geopend en gesloten kan worden. Zo kunnen de gasten in een overdekt zwembad van indoor zwemactiviteiten genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

EEN ZWEMBADOVERKAPPING DIE IN DE OMGEVING PAST

De ultieme uitdaging van dit project was om te overdekken zonder de natuur te verstoren. De zwemruimte van deze camping is op loopafstand van het strand gelegen en is perfect in harmonie met de directe omgeving. Het ontwerpbureau van Vénus heeft de zwembadoverkapping dusdanig aangepast dat deze perfect in harmonie met de omgeving en de natuur is.

ECONOMISCHE VOORDELEN

Dankzij het globale succes van de samenwerking heeft de camping al vanaf het eerste seizoen een economische voortgang gekend. Les Sablons heeft al plannen om nog meer overkappingen te laten plaatsen.

Bijzonderheden

Détails techniques de ce projet

Cliquez sur les détails de l'abri pour découvrir ses différentes spécificités techniques.

ZWEMBADOVERKAPPING OP CAMPING LES SABLONS

CENTRALE OPENING VAN DE OVERKAPPING

De structuur van de zwembadoverkapping wordt vanaf het midden geopend, waardoor de modules gelijktijdig links en rechts van het zwembad kunnen open- en dichtschuiven.

ZIJVLAKKEN VAN GEHARD VEILIGHEIDSGLAS

Onze zwembadoverkappingen zijn door het gebruik van gehard veiligheidsglas sterker, beter zichtbaar in de omgeving en bijzonder comfortabel.

MEERDERE OPENINGEN MEERDERE TOEGANGSDEUREN

De overkapping is met het oog op een vlot gebruik voorzien van meerdere deuren, waarvan een grote dubbele schuifdeur en een Franse antipaniekdeur.

Uw project in 5 stappen
  1. Wij analyseren uw project en vinden voor u de oplossing die het best bij uw wensen aansluit.
  2. Onze experts meten vervolgens de locatie.
  3. Uw overkapping wordt vervolgens gemaakt in onze fabriek in St-Sulpice-sur-Lèze (31).
  4. Uw overkapping wordt geleverd en gemonteerd door onze installatieteams.
  5. Onze overkappingen worden geleverd met een structurele garantie van 10 jaar, met 3 jaar garantie op de onderdelen.