Serie PRO HOTEL JURMALA, LETLAND

ZWEMBADOVERKAPPING– HOTEL JURMALA, LETLAND

Jurmala is bekend omdat het de mooiste regio van de golf van Riga is met een zacht, zeeklimaat en witte zandstranden, wat het tot een droombestemming maakt! Het verblijf Sea Breeze is gelegen aan de voet van de Baltische Zee, en beschikt over luxe kamers in een rustige en groenrijke omgeving.

De zwemruimte ligt op de bovenste verdieping van het verblijf en heeft twee zwembadoverkappingen als dak.  De gasten kunnen zo het hele jaar door overdekt zwemmen zonder zich om het weer te bekommeren en ook met open dak van het zwembad genieten.

Detail project
Ontvang onze catalogus U wilt een offerte U wordt teruggebeld

EEN SERVICE VAN HET HOOGSTE NIVEAU

De eigenaar van dit hotel wilde dat zijn gasten het hele jaar door van het zwembad gebruik konden maken, ongeacht de weersomstandigheden. Deze uitdaging hebben wij aangenomen en een dak-zwembadoverkapping met een telescoopsysteem geïnstalleerd die binnen een paar minuten geopend en gesloten kan worden zodat de gasten in de open lucht of overdekt van het zwembad kunnen genieten.

EEN 100% OP MAAT GEMAAKTE OVERKAPPING

De opdracht voor ons ontwerpbureau was om een zwembadoverkapping te creëren die zich gemakkelijk aan de omgeving aanpast en ermee in harmonie is. Elke professionele zwembadoverkapping is uniek. Hier is de zwembadoverkapping op het dak van een hotel geïnstalleerd, maar het zijn er eigenlijk twee die samenkomen en perfect samen functioneren om de zwemruimte zo aangenaam mogelijk te maken.

ROYALE AFMETINGEN

Deze zwembadoverkappingen met bijzonder grote afmetingen zijn in onze fabriek vervaardigd en vervolgens door Europa naar Letland vervoerd en daar op het dak van het hotel Sea Breeze geïnstalleerd. Zowel de grootste structuur (23 meter lang en 11 meter breed) als de kleinere zijn door ons team geïnstalleerd. Professionele horecamedewerkers weten dat wanneer zij bij Vénus aankloppen, zij een deskundigenoplossing voor al hun grootschalige projecten krijgen.

GEHARD VEILIGHEIDSGLAS, EEN WARE EXPERTISE

Vénus maakt voor de vervaardiging van haar zwembadoverkappingen al sinds 1987 gebruik van gehard veiligheidsglas. Deze zwembadoverkapping als dak is volledig vervaardigd van gehard veiligheidsglas, een materiaal dat voldoet aan de regels van de bouw en dat veelvuldig gebruikt wordt in openbare ruimtes (EG-certificering en conform de Franse norm NF P920-309). Er zijn niet veel bedrijven die dergelijke oplossingen met een glazen dak kunnen bieden. De voordelen van glas zijn echter legio, want het biedt met name perfecte transparantie en een duurzame kwaliteit.

Uw project in 5 stappen
  1. Wij analyseren uw project en vinden voor u de oplossing die het best bij uw wensen aansluit.
  2. Onze experts meten vervolgens de locatie.
  3. Uw overkapping wordt vervolgens gemaakt in onze fabriek in St-Sulpice-sur-Lèze (31).
  4. Uw overkapping wordt geleverd en gemonteerd door onze installatieteams.
  5. Onze overkappingen worden geleverd met een structurele garantie van 10 jaar, met 3 jaar garantie op de onderdelen.